Ádventi gyertyagyújtások Telekgerendáson 2016-ban

Az előző évekhez hasonlóan mind a négy ádventi vasárnap délutánján 17 órakor szeretettel hívunk és várunk minden telekgerendásit az alkalmainkra!

 „Mily szép, ha feltűnik a hegyeken az örömhírt hozó lába! Békességet hirdet, örömhírt hoz, szabadulást hirdet. Azt mondja Sionnak: Istened uralkodik! Halld, őrállóid hangosan kiáltanak, együtt ujjonganak, mert saját szemükkel látják, hogy visszatér az ÚR a Sionra. Vígan ujjongjatok mindnyájan, Jeruzsálem romjai! Mert megvigasztalta népét az ÚR, megváltotta Jeruzsálemet! Kinyújtotta szent karját az ÚR minden nép szeme láttára. Meglátják majd az egész föld határán Istenünk szabadítását.” Ézs 52,7-10

MEGHÍVÓ TELEKGERENDÁSON AZ ELSŐ ÁDVENTI GYERTYA MEGGYÚJTÁSÁRA

Szeretettel hívjuk és várjuk Önt és kedves családját 2016. november 27-én 17 órakor az első ádventi gyertya meggyújtására, melynek helyszíne a telekgerendási templom előkertje.
A helyszínen közös éneklésre, IGE hallgatásra szép műsorral, meleg teával, forralt borral, apró süteménnyel várunk minden kedves érdeklődőt. Álljunk meg egy pillanatra ebben a rohanó világban, és készüljünk közösen a legszebb ünnepre.

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek